2010. szeptember 14., kedd

Nyerj wellness-hétvégét ..... Hagyjatok már békén! Nincs jobb dolgotok???

Ezt a bejegyzést csak az vegye magára, akinek inge. A nyelvezetéért pedig előre elnézést kérek, néha nekem is elgurul a gyógyszerem.

Megint egy magyar sajátosságnak vagyunk szemtanui.

Naponta legalább 2 olyan eseményre kapok invitálást kedves ismerőseimtől, ahol az az esemény, hogy nyerhetek egy wellness-hétvégét, egy notebook-ot, egy rózsaszínű vibrátort vagy még tököm tudja mit. Valamilyen okból ilyeneket külföldiek nem küldenek. Vajon miért? Úgy tűnik, hogy ott inkább gondolkodnak az emberek.

Igy néz ki az elmúlt néhány napom:



Szeretném felhívni azoknak a figyelmét, akik ilyeneket küldözgetnek szanaszét az ismerőseik között, hogy ez NEM ESEMÉNY!!!!! Esemény lehet egy előadás, egy koncert, egy összejövetel, bármi, ahol emberek összegyűlnek.

Ráadásul sokan elküldik az összes ismerősnek függetlenül attól, hogy az ismerős 650e km-re lakik. Mit gondolsz, mi a szart fog ő csinálni egy 2 napos hétvégével Mucsaröcsögén? Plusz sok külfödi megkapja a magyar oldal linkjét. Szerinted mennyit ért belőle? Te hogy reagálnál, ha 2 naponta küldenének neked meghívókat thai nyelven?

Az ilyen akciók semmi másra nem jók, csak tagtoborzásra. Vegyünk egy példát!

Egy szállodának így lesz 350ezer neve, akit majd később megtalálhat az akcióival. És mibe kerül ez neki?

SEMMIBE. Mert nekik aztán rohadt mindegy, hogy az egyik szobában alszik-e 2 ember, akinek adnak valami vacsorát és reggelit, meg áztathatják a medencében punnyadt testüket. Szombat 14 órakor elfoglalhatod a szobát, másnap 10-kor meg csekkolhatsz ki a portán.

Persze, lehet nyerni ilyeneket. Én is ismerek olyat, aki autót nyert egy edény megvásárlásával. De sokkal inkább arra buzdítanálak, hogy inkább keress annyi pénzt, hogy ne ilyen ajándék baszásokra legyen szükséged, akkor menj el nyaralni, amikor akarsz, azt vedd meg, amit szeretnél. Ráadásul ha így programozod az agyad, akkor tényleg nem lesz más esélyed egy 2-napos wellness-hétvégére, csak ha nyersz.

A facebook-on pedig próbálj meg információt, "értéket" adni, küldj infókat érdekes koncertekről, könyvekről, hírekről vagy arról, hogy éppen mivel töltöd a napjaidat, igazából bármiről, csak ne nyereményjátékról. Hidd el, több barátod marad.

Én részemről a jövőben mindenkit törölni fogok, aki ilyeneket küld nekem. Tégy Te is így.

Köszönöm, hogy elolvastad.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Ha sok akciós szállás lehetőséget néztél már, de még nem tudod, hogy hova menjél, gyere bogácsra!

Megjegyzés küldése

Featured Images